dimecres, 9 de maig del 2007


Doncs després de la cancelació de l'acció al Mercat de Santa Eulàlia del passat dijous a causa de la pluja, ahir l'Assemblea Popular per l'Habitatge Digne de L'Hospitalet hi va ser per fi present per denunciar i apropar als ciutadans un cop més la reivindicació d'aquesta assemblea: la situació en quant al preu de la vivenda és insotenible a tot el país, i L'Hospitalet no és precisament una excepció.

Hem sigut testimonis de casos indignants de juguesca inmobiliaria, com per exemple la zona de la nova Plaça Europa, en que després de la construcció de la mateixa el preu dels pisos s'han convertit en un luxe inaccessible per al ciutadà, en un barri obrer com sempre ha estat Santa Eulàlia.

Tot i que hi havia poca gent pel carrer, un cop més van ser força persones les que se'ns van apropar a compartir opinions i reivindicacions. Una nova pancarta en blanc, oberta un cop més a totes les persones que hi volguéssin escriure alguna cosa, es va anar omplint més i més de frases i fins i tot dibuixos ben originals.

Sens dubte, un pas més cap al gran final que es celebrarà demà dia 10 de Maig a les 20:30 davant de la porta de l'Ajuntament. No perdis la oportunitat de reclamar als polítics que el tema de la vivenda no sigui sols moneda de canvi electoral, sinó que es busquin solucions reals i palpables per al ciutadà. Porta el teu instrument preferit per fer soroll (una cassola, una paella, un contrabaix... ¡tot serveix!).