divendres, 11 de maig del 2007


Ahir 10 de Maig es va celebrar la Cassolada Popular per l'Habitatge Digne davant de l'Ajuntament de L'Hospitalet, que haviem convocat durant les setmanes anteriors amb gran entusiasme. Fins a 100 persones en el moment de màxima afluència es van apropar a fer soroll amb nosaltres a favor d'una vivenda digna i a un preu accessible. Molts curiosos es van apropar també a llegir les pancartes que els mateixos ciutadans de L'Hospitalet havien omplert a les convocatòries anteriors.

L'abast de la notícia va arribar només als mitjans de comunicació locals, com Ràdio Hospitalet, tot i que molts altres mitjans estaven avisats. Esperem una mica més d'atenció per part de la premsa en pròximes accions, ja que som un moviment nou a L'Hospitalet i ens interessa fer-nos ressò per a cridar l'atenció de tot aquell qui vulgui unir-se al nostre crit. No pararem, la vivenda és un dret!

Us deixem amb un vídeo dels últims minuts de la convocatòria. Com veieu, erem menys, però seguiem igual de reivindicatius. I tant! Ens tornem a trobar el dia 26 de Maig en una cassolada que es celebrarà a Barcelona, a la Plaça Sant Jaume. Fins a la vivenda, sempre!