divendres, 27 d’abril del 2007


Ahir, 26 d'Abril, l'Assemblea Popular per l'Habitatge Digne de l'Hospitalet vam començar un cicle d'accions informatives i de difusió d'una Cassolada Popular que estem preparant per al dia 10 de Maig davant l'Ajuntament. Aquesta cassolada coincidirà amb l'inici de campanya electoral per a les eleccions municipals per part els polítics, i amb aquesta acció pretenem exigir respostes i solucions reals per a disposar d'una vivenda digna i accessible.

Però abans d'aquesta gran Cassolada Popular, ens hem proposat fer-ne difusió i donar-nos a conèixer a través de petites accions arreu de la ciutat. Per això, ahir per la tarda vam estar al Mercat de Collblanc amb una paradeta informativa, pancartes obertes a la participació de la gent, i molta difusió per a la Cassolada del 10 de Maig.

La resposta va ser molt positiva, força gent es va apropar a compartir opinions i testimonis amb nosaltres, i tot i que hi va haver reaccions adverses d'algunes persones que no havien entès gaire bé la nostra reivindicació, valorem molt positivament l'acció. De moment tenim previst repetir-ho el pròxim dijous 3 de Maig a partir de les 18:30 al Mercat de Santa Eulàlia, i si és possible, afegir alguna data més abans de la Cassolada del 10 de Maig.

Us deixem amb un vídeo on podeu veure algunes imatges de com va anar la tarda. Ah, i per cert! Si voleu fer difusió de les pròximes petites accions o, sobretot, de la Cassolada Popular davant l'Ajuntament del dia 10 de Maig a les 20:30, podeu descarregar-vos el cartell que trobareu al menú de la dreta. Moltes gràcies per la vostra col·laboració!