divendres, 5 d’octubre del 2007


Després d'una inactivitat només justificable per les vacances, tornem a publicar la nostra actualitat més candent. Potser el més destacable d'aquests últims dies ha estat la nostra presència (modesta, però significativa) a les Festes de Bellvitge, fent difusió un poc més de l'assemblea i del moviment per la vivenda digna.

Però l'Assemblea Popular per l'Habitatge Digne de L'Hospitalet no perd força i vol donar continuitat a un moviment que no ha fet més que començar. Cal que tanta manifestació multitudinària no ens fagi olvidar els veritables pilars reivindicatius. La situació del pervers mercat de l'habitatge és insostenible, i per molta propaganda mediàtica que se li doni a la lleugera baixada de preus en alguns sectors, milers de persones de totes les edats seguim exigint solucions reals. Ara més que mai és el moment de cridar. És el moment de fer un gran crit, a l'uníson, que uneixi el moviment en totes les ciutats allà on s'organitzin assamblees o comissions per l'habitatge digne.

En aquest sentit, i davant de la convocatoria proposada per VDEVIVIENDA BCN, els hospitalencs i hospitalenques de l'assemblea els acompanyem demà 6 d'octubre a la Plaça Sant Jaume a partir de les 19h de la tarda per a fer un gran crit sincronitzat amb totes les altres ciutats espanyoles adherides:

¡NO VAS A TENER UNA CASA EN LA PUTA VIDA!